V-ZUG 973 Instrukcja Użytkownika Strona 8

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 16
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 7
8
Meat, poultry, fish
Quantity / W mins.
Roast beef 1 kg 165–175 no 60–75
Meat loaf 1kg 180–190 no 50–80
Chicken 1 kg 225 350 no 30–32
Chicken breast 125–300 g 2 350 no 5–7
Whole fish 500–600 g 3 350 no 15–20
Fillet of fish 400–500 g no 5–9
˚C
Przeglądanie stron 7
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag