V-ZUG 973 Instrukcja Użytkownika Strona 14

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 16
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 13
14
Preparation method Food group Quantity Note
F Baking
F1 Croissants
F2 Bread 400–800 g
F3 Cake 500 g–1000 g
Use glass,
porcelain or
silicon cookware.
Do not use metal
cookware.
F4 Soufflés, ø 19 cm
F5 Muffins, ø 5–6 cm
F6 Biscuits
F7 Meringues, ø 4 cm
G Melting
G1
Butter
Margarine
50–250 g
– /
G2 Chocolate 50–250 g
Przeglądanie stron 13
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag